Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συνάντηση της Μεγάλης Αιγυπτιώτισσας Ευεργέτιδας Αικατερίνης Σοφιανού με τον Υπουργό ΨηΠΤΕ Ν. Παππά


 

 

 

 

Την αγάπη της για την Ελλάδα και την Αίγυπτο, μην ξεχνώντας βέβαια την Ρουμανία που την ανέδειξε επιχειρηματικά, μετέφερε μέσα από την καρδιά της η Μεγάλη Ευεργέτιδα του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού κα Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη, προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά, που τον συνάντησε στο Κάιρο, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το μεσημέρι.

 

 

Σε μία ιδιαίτερα φιλική συνάντηση, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής κ. Στέλιου Ράλλη, καθώς και του Έλληνα Πρέσβη στην Αίγυπτο κ. Μιχαήλ Χρήστου Διάμεση, η αιγυπτιώτισσα επιχειρηματίας μίλησε με τον κ. Παππά για το έζησε την Αίγυπτο, μέχρι που μετακόμισε με την οικογένειά της, τους γονείς της, Παντελή και Αγγελική, και τα αδέλφια της στην Αθήνα, όταν τελείωσε την Αχιλλοπούλειο. Και παράλληλα, τού μετέφερε το όραμά της, για το πώς ονειρεύεται τόσο τον Ελληνισμό στη Χώρα του Νείλου, όπου γεννήθηκε, όσο και σε όλο τον Απόδημο Ελληνισμό.

 

 

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μίλησε στην κα Σοφιανού για την επίσκεψή του στην Αίγυπτο και τη συνάντησή του με την ελληνική παροικία, που του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως και στο «ΠΥΡΑΜΙΣ» επεσήμανε ο κ. Παππάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης