Συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου, σε θέματα τηλεπικοινωνιών


 

 

 

 

Τη στρατηγική τους συνεργασία για την παροχή αξιόπιστων και προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στις εγχώριες αγορές τους, καθώς και για την αμοιβαία αξιοποίηση περιφερειακών και διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών, επιβεβαίωσαν η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου στη διάρκεια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αρχή ο Λιβάνιος Υπουργός Τηλεπικοινωνιών, Boutros Harb.

 

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Cyta, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, ο Λιβάνιος Υπουργός συνοδευόταν από ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου του και της OGERO, της κρατικής εταιρείας η οποία διαχειρίζεται τη διεθνή και λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου έχουν αναπτύξει μια εποικοδομητική συνεργασία στην παροχή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ανατολική Μεσόγειο, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

 

 

Επικεφαλής της συνάντησης από πλευράς Cyta ήταν η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, Ρένα Ρουβιθά Πάνου. Παρόντες στη σύντομη τελετή υποδοχής του Λιβάνιου Υπουργού στη Cyta ήταν o Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, και ο Πρέσβης του Λιβάνου στην Κύπρο Youssef Sadaka.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου είχε επίσης συναντήσεις με τον κ. Δημητριάδη, καθώς και με εκπροσώπους της Μαρωνίτικης κοινότητας.

 

 

 

Πηγή : ΚΥΠΕ

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης