Πράσα με μοσχαρίσιο κιμά: η  συνταγή της εβδομάδας


 

Εύκολο, γευστικό και χορταστικό φαγητό

Αναστασία Καδρέβη

 

Υλικά για 2 τσουρέκια

4 πράσα

300 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος

1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

1/2 φλυτζάνι τσαγιού χυμός ντομάτας

1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες παρασκευής

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα πράσα σε κομμάτια

Τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν στο τρυπητό

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε τα πράσα

Προσθέτουμε τον κιμά και σωτάρουμε όλα τα υλικά μαζί

Προσθέτουμε το πιπέρι, το αλάτι, την πάπρικα, τον χυμό ντομάτας και 2 ποτήρια νερό

Αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου. Μόλις «τραβήξει» το νεράκι και μείνει με λίγο ζουμάκι είναι έτοιμο

Όταν σερβίρουμε το φαγητό μπορούμε να προσθέσουμε λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

https://sentoukitisgiagias.club/

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης