Τα Ελληνικά σχολεία, πρώτος σταθμός της επίσκεψης της Υφυπ. Παιδείας, Σ. Ζαχαράκη, στο Κάιρο, στις 27 Σεπτεμβρίου


 

 

 

Από τα Ελληνικά Σχολεία θα ξεκινήσει την επίσημη επίσκεψή της στο Κάιρο η Υφυπουργός Παιδείας της Ελλάδας κα Σοφία Ζαχαράκη, που θα εκπροσωπήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στα ιστορικά Θυρανοίξια του περικαλλούς ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου.

 

 

Έτσι, αμέσως μετά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου, η Υφυπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το Σπετσεροπούλειο, όπου στεγάζονται η Αμπέτειος Σχολή, η Αχιλλοπούλειος αλλά και το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου, όπου θα συναντήσει τους εκπροσώπους των ελληνικών εκπαιδευτικών φορέων της ελληνόφωνης εκπαίδευσης στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και οι οποίοι θα της θέσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν κυρίως με την μη κάλυψη μέχρι τώρα όλων των εκπαιδευτικών κενών για τη σχολική χρονιά που άρχισε πριν από δύο εβδομάδες.

 

 

Αμέσως μετά, η κα Ζαχαράκη θα κατευθυνθεί στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τόσο το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου όσο και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη στα Θυρανοίξια του ναού.   

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης