ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Τα κάλαντα από τους μαθητές της Αμπετείου στον Διαχ. Δ/ντή του Ιδρύματος Αμπέτ Νικόλα Βαδή και οι γιορτές στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

Προεόρτια Χριστουγέννων στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ηλιούπολης, με την Αχιλλοπούλειο Σχολή αλλά και την Αμπέτειο Σχολή να πραγματοποιούν την εορταστική τους εκδήλωση, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργου Δασκαλόπουλου, της Προξένου της Κύπρου κας Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδου, αλλά και τους μαθητές της Αμπετείου να λένε τα κάλαντα στον Διαχειριστικό Δ/ντή του Ιδρύματος Αμπέτ κ. Νικόλα Βαδή, στις 21 Δεκεμβρίου, πριν κατέβουν με όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο προαύλιο του Σπετσεροπουλείου, παρουσία της κας Κριστίν Κυριάζη, που συνεχίζει το έργο της αξέχαστης μητέρας της και μητέρας όλου του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, Στέλλας Κυριάζη, καθώς και των θείων της, κ.κ. Σούλας, Σπύρου και Αντώνη Συναδινού, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου κας Νίτσας Καζαμία, της ομολόγου της Προέδρου της Αμπετείου κας Ελένης Οικονόμου, του Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρου Καζαμία και άλλων επισήμων.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στα κάλαντα, ο κ. Βαδής, πάντοτε στο πλευρό της Αιγυπτιώτικης νεολαίας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ευχόμενος ειρήνη για όλον τον κόσμο και καλή πρόοδο στα παιδιά και καλές γιορτές, ευχές που μετέφερε προς τους παρισταμένους της σχολικής γιορτής στην Αμπέτειο και ο Αναπληρωτής Δ/ντής κ. Χρήστος Παπαθανασίου, για «αγάπη, ειρήνη, υγεία και δημιουργικότητα».

 

 

Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο αιδεσιμολογιώτατος π. Ραφαήλ Κοροβέσης.  

 

 

 

 

Δείτε το σύντομο βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και οι φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *