Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο δημοσιογράφο Νίκο Κάτσικα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Κ. Μιχαηλίδης και το ΔΣ του ΣΑΕ, στην Αθήνα


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον αρχισυντάκτη του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» Νίκο Κάτσικα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΕ, στην Αθήνα, σε μία συζήτηση που είχε να κάνει με την αναβάθμιση της συνεργασίας των αιγυπτιώτικων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι γεγονός ότι με αφορμή τις μεγάλες εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου Τύπου (στο Κάιρο, την Αλεξάνδρεια και τέλος στην Αθήνα, παρουσία κυβερνητικών στελεχών και φυσικά πολλών Αιγυπτιωτών), είναι εύλογο να αυξάνεται το ενδιαφέρον όλων των Αιγυπτιώτικων σωματείων για τον τομέα της ενημέρωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστώντας τους για την υποδοχή, ο δημοσιογράφος Νίκος Κάτσικας μίλησε αναλυτικά στα Μέλη του ΔΣ του ΣΑΕ για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει εδώ και χρόνια η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου με μπροστάρη της όλης προσπάθειας και ακούραστο εκδότη τον Πρόεδρο της ΕΚΚ κ. Χρήστο Καβαλή για να κρατάει ψηλά την αιγυπτιώτικη ενημέρωση, τακτική που ακολουθεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια και η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας με εκδότη σήμερα του «Αλεξανδρινού Ταχυδρόμου» τον Πρόεδρο της ΕΚΑ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα και οι δύο παροικιακοί οργανισμοί να κρατούν γερά «Θερμοπύλες».

 

 

 

 

 

 

sae afisa

 

 

 

 

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κάτσικας συνεχάρη τα στελέχη του ΣΑΕ για την ιδιαίτερα φροντισμένη έκδοση των «ΠΑΝΑΙΓΥΠΤΙΩΝ», ευχόμενος όπως και αυτή η έκδοση συνεχίσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο στο μέλλον να ενημερώνει την αιγυπτιώτικη κοινωνία της Αθήνας (και όχι μόνο) για ό,τι συμβαίνει στον ΣΑΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, η συζήτηση – και στο γεύμα που ακολούθησε – περιεστράφη και στο πολύ σημαντικό ταξίδι που πρόκειται να πραγματοποιήσουν μέλη του ΣΑΕ, τις “Αγιες Ημέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, ένα συγκινητικό προσκύνημα στη γη των πατεράδων και παπούδων τους.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

katsikas ston SAE (1)

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης