Θερμή υποδοχή στο αιγυπτιώτικο ξενοδοχείο «Palm Royale Soma Bay»των Κυριάζη, για τον Υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου, Χισάμ Ζαάζου


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Χιζάμ Ζαάζου, στο αιγυπτιώτικο ξενοδοχείο «Palm Royale Soma Bay», τόσο ο αιγυπτιώτης ιδιοκτήτης του, Κυριάκος Κυριάζη, τόσο ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Πάλλης, με αφορμή το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο kitesurfing που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Χώρα του Νείλου, 50 χιλιόμετρα από την Χουργκάντα, σε αυτήν την εκπληκτική φιλόξενη ελληνική γωνιά στην Ερυθρά Θάλασσα.

 

palm ypoy 02

 

 

 

Τον Υπουργό υποδέχτηκε επίσης και ο Ματίας Νόιμαν, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της παγκόσμιας διοργάνωσης, που έχει φέρει στην Αίγυπτο αυτές τις ημέρες 65 κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο από αυτό το άθλημα, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι που βρίσκονται φέτος πρώτοι στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Κατά την άφιξή του, ο Αιγύπτιος Υπουργός κ. Ζαάζου, ο οποίος υποστηρίζει σημαντικά το νέο αυτό θεσμό, που αναδεικνύει την Αίγυπτο ως ένα νέο μεγάλο σταθνό από τους «11» συνολικά του παγκόσμιου κυπέλλου και το οποίο διεξάγεται σε ονειρικές τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο, τόνισε ότι η Αίγυπτος θα στηρίξει το άθλημα αυτό και το νέο θεσμό και τα επόμενα χρόνια.

 

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο kitesurfing στην Ερυθρά Θάλασσα ξεκίνησε στις 28 Μαΐου και ολοκληρώνεται σήμερα, 1 Ιουνίου, με την απονομή των μεταλλίων στους διακριθέντες αθλητές, απονομή που θα κάνει ο ίδιος ο Υπουργός Τουρισμού, σε μία εκδήλωση που αναμεταδίδουν σε όλο τον κόσμο 67 δημοσιογράφοι, που προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη και φυσικά και από την Αίγυπτο.

 

 

palm kite 02

 

 

 

 

palm kite 01

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης