Πολύ θετικές κριτικές για τον «ΦΑΡΟ της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ», που αναμετέδωσε από τον Άγιο Νικόλαο Καΐρου απευθείας τις ακολουθίες της πανηγύρεως


 

 

 

 

 

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια από όλον τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, όπου γης, για την πρωτοβουλία του να καλύψει τηλεοπτικά απ’ ευθείας, και σε όλη τους τη διάρκεια, τις λατρευτικές εκδηλώσεις του Καθεδρικού και ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου Καΐρου στο Χαμζάουι.

 

 

Ο Καϊρινός Ελληνισμός αλλά κυρίως όσοι βρίσκονταν μακριά από την αιγυπτιακή πρωτεύουσα, μόνον καλά λόγια είχαν να πουν για την εξαίρετη αυτή ευκαιρία που τους έδωσε αποκλειστικά ο «ΦΑΡΟΣ της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ» να παρακολουθήσουν, λεπτό προς λεπτό, και καθ΄όλη τη διάρκεια τόσο του εσπερινού όσο και της Θείας Λειτουργίας τις υπέροχες ακολουθίες του Αγίου Νικολάου, περίπου σα να παρακολουθούσαν μία απ’ ευθείας μετάδοση από κανάλι, πόσω μάλλον δε, όταν στις ακολουθίες αυτές, ο ναός όπου ας μην ξεχνάμε είχε υπηρετήσει και ο Άγιος Νεκτάριος, λαμπρύνετο αυτή τη χρονιά τόσο από την παρουσία του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου όσο και από πλειάδα Μητροπολιτών και Επισκόπων από την Αλεξανδρινή και Ελλαδική εκκλησία, με την ευκαιρία της χειροτονία του αγαπητού νέου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου.

 

 

Ήταν ένα δώρο προς τους Αιγυπτιώτες αυτές οι αναμεταδόσεις που μετέφεραν την ευλογία του Αγίου Νικολάου στα πέρατα της οικουμένης, απ’ ευθείας, και επί πολλές ώρες, τόσο το βράδυ όσο και το πρωί και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων από όλον τον Καϊρινό και εν γένει Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

 

 

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια και από το ΠΥΡΑΜΙΣ στον «ΦΑΡΟ της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ» και σε όλους όσοι συνετέλωσαν στην αναμετάδοση αυτή, που συγκίνησε όλον τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό!

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης