Το παρελθόν και το μέλλον της ιστορίας του αυτοκινήτου «είδε» ο Άγ. Αθανασούλης, ως κριτής της Έκθεσης Ζάγιεντ στο Ντουμπάι (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

Είδε από μπροστά του να περνά όλη η ιστορία του αυτοκινήτου, από τον περασμένο αιώνα, έως και τον… επόμενο!!

 

 

Ο Αιγυπτιώτης Άγγελος Αθανασούλης ταξίδεψε στο Ντουμπάι, με την τιμητική θέση του Κριτή μίας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτων στο Ντουμπάι, του Διαγωνισμού «Ζάγιεντ Concours d’ Elegance», από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

 

 

Και έκρινε με την πολύχρονη πείρα του, τις μεγαλύτερες «βασίλισσες» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου το «παλαιό» συναγωνιζόταν το «νέο», αλλά με τέτοια αρμονία, που δύσκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει αν θα ήθελε να έχει στην κατοχή του ένα ιστορικό αυτοκίνητο του 1920 ή ένα αγωνιστικό που να μας μεταφέρει στον 21ο αιώνα…

 

 

Μάλιστα, ο ίδιος τα βαθμολόγησε σε μία διεθνή Κριτική Επιτροπή, όπου είχε την πρώτη θέση στο Συμβούλιο των Κριτών.

 

 

 

 

 

 

 

Και φυσικά, είδε όλες τις λεπτομέρειες από κοντά, τα φινιρίσματα, τις μηχανές, τα νέα και τα παλαιά σχέδια, όλα ανοίγονταν σαν ένα παραμύθι στις λίγες χιλιάδες των επισκεπτών που είχαν την ξεχωριστή αυτή δυνατότητα να «αγγίξουν» αυτοκίνητα – μύθους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές τις εικόνες, μοιράζεται μαζί μας, ο Αιγυπτιώτης Άγγελος Αθανασούλης, μεταφέροντάς μας σε ένα κόσμο μοναδικό, μαγικό.

 

 

Δείτε, χαρείτε, απολαύστε το αυτοκίνητο του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος, στις πολλές και εκπληκτικές φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 

 

 

       

      

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης