Την φωτογράφο Σ. Μουμτζή και τον Κ. Παστίδη συνεχάρη ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου για την φωτογραφική έκθεση που παρουσιάστηκε στην Αθήνα


 

 

 

Πολλά συγχαρητήρια έδωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου (ΣΕΚ) στη φωτογράφο κα Σοφία Μουμτζή που, με την εκπληκτική δουλειά της, ταξίδεψε τους Αιγυπτιώτες της Αθήνας, νοερά, στους δρόμους της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας, παρέα με τους μικροπωλητές της, τα μαγαζιά της, τους κήπους της, τα παζάρια της, τα διάφορα Ελληνικά στέκια, όπως έχουν και λειτουργούν σήμερα.

 

 

 

 

Η απόδοση τιμητικού διπλώματος στην κα Μουμτζή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΣΑΕ) και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Καΐρου σε συνεργασία με τον ΣΑΕ.

 

 

 

 

 

Παρευρέθηκε πλήθος Αιγυπτιωτών μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Κώστας Μιχαηλίδης, η Αντιπρόεδρος του ΣΑΕ κα Κρυστάλλω Τρίμη, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου κ. Π. Σαραγάς, ο Έφορος εντευκτηρίου του ΣΑΕ κ. Χρήστος Χριστοφίδης, ο τέως Έφορος Πολιτιστικών του ΣΑΕ κ. Μ. Κωβαίος,  η κα Μ. Χαραλαμπίδου, η κα Μ. Αδαμαντίδου, ο κ. Α. Κουτρουμπάκης, ο κ. Α. Δικαστόπουλος, ο κ. Τ. Σφακιανόπουλος, και πολλοί άλλοι Αιγυπτιώτες και φίλοι του Συλλόγου.

 

 

 

 

Ο κ. Μ. Κωβαίος προλόγισε την εκδήλωση εκ μέρους του ΣΑΕ και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Μ. Μπίσκος παρουσίασε την φωτογραφική περιήγηση που απαρτιζόταν από ένα Βίντεο περιήγησης στους δρόμους του Καΐρου και δύο ενότητες φωτογραφιών που έδειχναν η μία τα μαγαζιά και τους μικροπωλητές και η άλλη τους κήπους της πρωτεύουσας όπως είναι σήμερα.

 

 

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΣΕΚ απένειμε αναμνηστικά τιμής ένεκεν διπλώματα στους δύο κύριους συντελεστές που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την κα Σοφία Μουμτζή για τις φωτογραφίες που προσέφερε και τον  κ. Κ. Παστίδη για την τεχνική επιμέλεια του υλικού που παρουσιάστηκε.

 

 

 

 

One response to “Την φωτογράφο Σ. Μουμτζή και τον Κ. Παστίδη συνεχάρη ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου για την φωτογραφική έκθεση που παρουσιάστηκε στην Αθήνα”

  1. FOTO KYRIAKOS BOURAS.POLI OREA ENIMEROSIS THS FIMERIDAS SAS.EYXARISTO.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης