Την Γενική Γραμματεία της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου παρέλαβε επίσημα ο Αλέξανδρος Καζαμίας στο πρόσφατο ΔΣ του ιστορικού Σωματείου


Τη σκυτάλη της Γενικής Γραμματείας της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου παρέλαβε το μέχρι πρότινος Μέλος του ΔΣ ο κ. Αλέξανδρος Καζαμίας, μετά την προ μηνών παραίτηση του (και από τη θέση του ΔΣ) κ. Δημήτρη Σκουφαρίδη.

 

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής έγινε στο τελευταίο ΔΣ του ιστορικού Σωματείου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα στα ανακαινισμένα γραφεία του, και όπου ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαυρομάτης παρέδωσε στον νέο Γενικό Γραμματέα όλο το φάκελλο που αφορά στις αρμοδιότητες και τα θέματα που αναλαμβάνει από τη νέα του θέση.

 

Παράλληλα, στο ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο, η Κυπριακή Αδελφότητα Καΐρου υποδέχτηκε το νέο Μέλος του ΔΣ, την κα Κατερίνα Κιρόλλος, καθηγήτρια σωματικής αγωγής της Αμπετείου Σχολής, που αποτελεί ένα νέο και ελπιδοφόρο στέλεχος της νέας παροικιακής γενιάς που ασχολείται πλέον ενεργά με τα θέματα του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

 

Εξάλλου, η Κυπριακή Αδελφότητα πήρε την απόφαση της διοργάνωσης μίας μεγάλης εκδήλωσης για την έλευση του νέου έτους 2016, όπου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Σωματείου.

 

Τέλος, στα πλαίσια του ΔΣ ξεκίνησε η συζήτηση για την πραγματοποίηση μίας εκδρομής στην Κύπρο στο προσεχές μέλλον, ακολουθώντας το (προ πενταετίας) επιτυχημένο παράδειγμα του τότε Προέδρου αείμνηστου Γιώργου Σκίτσα, έτσι ώστε και πάλι, όσο το δυνατόν περισσότεροι Κύπριοι Αιγυπτιώτες και φίλοι του Σωματείου, να γνωρίσουν την Μεγαλόνησο.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης