Την Χρυσάνθη Σκουφαρίδου τίμησαν οι Έλληνες Πρόσκοποι του Καΐρου (VIDEO)


 

 

Μία μεγάλη Αιγυπτιώτισσα, που αφιέρωσε ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής της στον προσκοπισμό, την Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, τίμησαν οι Έλληνες Πρόσκοποι του Καΐρου, κατά την τελετή έναρξης και αγιασμού της νέας προσκοπικής χρονιάς, που ετέλεσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, στις 17 Οκτωβρίου.

 

 

 

Παρουσία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κας Λαμπρινής Κομίνη, του Ακολούθου Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο Πλοιάρχου ΠΝ κ. Ιωάννη Διαμαντάκη, του Προέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου κ. Ανδρέα Μαυρομάτη, του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη, του Αναπληρωτή Περιφερειακού Εφόρου Αποδήμων κ. Αλέκου Καζαμία, της Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης των Προσκόπων και Μεγάλης Ευεργέτιδας κας Στέλλας Κυριάζη, του Κοινοτικού Επιτρόπου Καΐρου κ. Στέφανου Αργυρίου, του Αρχηγού των Καϊρινών Προσκόπων κ. Ανδρέα Γιόσρι και πολλών εκπροσώπων των αιγυπτιώτικων σωματείων, η κα Σκουφαρίδου, η πάντοτε γελαστή και αισιόδοξη, δεν έκρυψε την ξαφνική συγκίνησή της, όταν ο κ. Καζαμίας τήν κάλεσε στο βήμα για να τής απονείμει την αναμνηστική πλακέττα η κα Κομίνη, υπό τους ληχους πλήθους χειροκροτημάτων , που τιμούσαν την ιστορία της, όπου έζησε δίπλα σε ένα μεγάλο στέλεχος του προσκοπισμού, τον Σωτήρη Σκουφαρίδη, αλλά έδωσε και τον γιό της Δημήτρη Σκουφαρίδη που έφτασε στο υψηλότερο σκαλοπάτι των Ελλήνων Προσκόπων στη Σαουδική Αραβία, ενώ και η νύφη της και Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ κα Χρυσάνθη βρίσκεται πάντα στο πλευρό των προσκόπων, μέσα από την Εφορεία Νεολαίας που είναι Προϊστάμενος.

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα, ο κ. Γιόσρι ευχαρίστησε στο λόγο του θερμά και την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου και προσωπικά και τον κ. Καβαλή, καθώς και η κα Κυριάζη. Μία υπέροχη εκδήλωση, μία ξεχωριστή τιμή σε μία Αιγυπτιώτισσα που πραγματικά έχει κερδίσει τις καρδιές όλων. Να είναι πάντοτε καλά η κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου! 

 

 

 

 

 

egkainia proskopikis xronias sto cairo 06

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης