Το Μέγαρο Μαξίμου για την τηλεφωνική επικοινωνία Κ. Μητσοτάκη με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι


 

 

 

 

Για την τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου, εξέδωσε ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου από την Αθήνα.

 

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας και Αιγύπτου σε πολλούς τομείς. Ακόμη, αντάλλαξαν απόψεις επί περιφερειακών θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της ενίσχυσης του συντονισμού τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας με την Κύπρο.

 

 

Επίσης, οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν επίσης τη σύμπτωση απόψεων και συμφερόντων μεταξύ των δύο χωρών στην ανατολική Μεσόγειο. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Αλ Σίσι επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους να ενισχύσουν τη διμερή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στους τομείς της ασφάλειας, της άμυνας και της οικονομίας.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης