Την απονομή αιγυπτιακής υπηκοότητας πρότεινε η Υπουργός Διασποράς Ν. Μάκραμ για την Αικ. Σοφιανού – Μπελεφάντη


 

 

 

Τη μεγαλύτερη τιμή από την Αίγυπτο για τη Μεγάλη Ευεργέτιδα και Πρέσβειρα του Ελληνισμού κα Αικατερίνη Σοφιανού Μπελεφάντη, που ανακαίνισε από κοινού με την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου τον περικαλλή ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, επεφύλαξε η Υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ, μιλώντας με συγκινητικά και πολύ ανθρώπινα λόγια για το έργο της μεγάλης αυτής Αιγυπτιώτισσας, προτείνοντας να ξεκινήσουν οι διαδικασίες να λάβει την αιγυπτιακή υπηκοότητα.

 

 

Η δήλωση αυτή από την Υπουργό της Αιγύπτου κα Μάκραμ έγινε στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε μετά την εκκλησιαστική τελετή των Θυρανοιξίων.

 

 

Και απευθύνοντας το λόγο στην κα Σοφιανού, η κα Ναμπίλα Μάκραμ τόνισε:

 

 

«Δεν είχα την τιμή να σας γνωρίζω από πριν, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την αγάπη που τρέφετε και έμπρακτα προσφέρετε προς την πατρίδα μας, την Αίγυπτο. Και θέλω να προτείνω να ξεκινήσουμε τη διαδικασία χορήγησης της αιγυπτιακής υπηκοότητας σε σας», είπε η κα Μάκραμ, προκαλώντας τα έντονα χειροκροτήματα της αίθουσας.

 

 

«Θέλω να σας συγχαρώ για τα έργα ανακαίνισης του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου, ένας ναός πολύ σημαντικός», τόνισε η Υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ.   

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης