Μεγάλο αφιέρωμα του ΑΠΕ στο Β΄ Ελληνοαιγυπτιακό Φόρουμ Φιλίας, που διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια (VIDEO)


 

 

 

Μεγάλο τηλεοπτικό αφιέρωμα παρουσίασε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο Β΄ Ελληνοαιγυπτιακό Φόρουμ Φιλίας, που διεξήχθη στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν με ομιλίες τους, η Υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ, ο Κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας Δρ Αμπντελαζίζ Κονσόουα, ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος και άλλοι επίσημοι από την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

 

 

Στο βίντεο – ρεπορτάζ, που απέστειλε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Αίγυπτο Νίκος Κάτσικας, το εθνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ελλάδας φιλοξενεί τις δηλώσεις της Υπουργού Διασποράς της Αιγύπτου κας Ναμπίλα Μάκραμ, του Πατριαρχικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας Μητροπολίτη Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσου και του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Εδμόνδου Κασιμάτη.

 

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του ΑΠΕ:  

 

 

 

 

 

 

One response to “Μεγάλο αφιέρωμα του ΑΠΕ στο Β΄ Ελληνοαιγυπτιακό Φόρουμ Φιλίας, που διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια (VIDEO)”

  1. Δηλαδή, αν αρχίσω τον «Εξάψαλμο» επειδή δεν μου απευθύνθηκε απ” τους οργανωτές, επίσημη πρόσκληση, ως Πρόεδρος του β” κατά τη σειρά ίδρυσης, Ελληνικού Αλεξανδρινού Σωματείου (1906), τότε πάλι θα είμαι «ΚΑΚΟΣ «! 🙂
    Όταν λέμε Ελληνο-Αιγυπτιακή Φιλία, και βλέπω Υπουργό & Νομάρχη (Διοικητή), με το φτωχό μου το μυαλό, καταλαβαίνω ότι οι προσκλήσεις, πρέπει ν” απευθύνονται από Πρεσβεία, ή Προξενείο, ή τουλάχιστον την Κοινότητα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, κι όχι από κάποιο Σωματείο, ή κανένα Μπούλη, ή καμιά «Καλλιόπη», που μπορεί να καλούν κατά την αρέσκεια και την προτίμησή τους!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης