Το ακατόρθωτο που πέτυχε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Σιόκας!


Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Σιόκας πέτυχε το ακατόρθωτο! Παρέλαβε πριν από έξι χρόνια μία Κοινότητα με καταθέσεις μόλις τεσσάρων εκατομμυρίων Λ. Αιγ. και παρέδωσε έναν Οργανισμό με καταθέσεις περίπου 26 εκατομμυρίων Λ. Αιγ.!

 

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος, με στοιχεία που παρέθεσε μιλώντας για τελευταία φορά από τη θέση του Προέδρου στις εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑ, το βράδυ της 29ης Μαρτίου.

 

Και όσο και αν κάποιος συμφωνεί με τις επιλογές ή όχι ενός Προέδρου, όσο και αν συμφωνεί ή όχι με την τακτική του ή τον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων ή μερικές φορές τον καυστικό του λόγο, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να παραβλέψει το γεγονός ότι παραδίδει μία εύρρωστη οικονομικά Κοινότητα.

 

Μία Κοινότητα που έχει εξασφαλισμένο το οικονομικό της μέλλον για πολλά χρόνια από τις συμφωνίες που έχει συνάψει (π.χ. με την ενοικίαση Κανισκερείου, από το οποίο σε βάθος χρόνου η Κοινότητα θα αποκομίσει συνολικά 150 εκατομμύρια Λ. Αιγ. ) ή με κατάλληλες πωλήσεις ή ακόμα και με την επιδίωξη να αποδοθεί στην ΕΚΑ ένα ακίνητο ισάξιο αυτού που απαλλοτριώθηκε στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας, χωρίς ποτέ δυστυχώς να αποζημιωθεί η ΕΚΑ.  

 

Να σημειωθεί ότι όπως καταγράφει η έκθεση πεπραγμένων της ΕΚΑ, έχει ήδη ολοκληρωθεί η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΕΚΑ, αναπροσαρμόσθηκε το μίσθωμα της Δαβαρακείου Σχολής.

 

Την ίδια εποχή, ο κ. Σιόκας πέτυχε να εμβαθύνει πολλούς από τους στόχους της πολυσχιδούς δραστηριότητας της ΕΚΑ, σε όλους τους τομείς.

 

Το έργο του μπορεί να αποτελέσει τη μαγιά για να αναπτυχθεί .έτι περαιτέρω η πρεσβυγενής Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας.

 

Πέρα από συμπάθειες ή όχι που μπορεί να έχει ο καθένας, λίγες μόλις ώρες πριν ανακοινωθεί το νέο Προεδρείο της ΕΚΑ, ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σιόκα που πάλεψε για την αγαπημένη μας ελληνική Αλεξάνδρεια, όπως όλοι οι Αλεξανδρινοί Αιγυπτιώτες θα έκαναν στη θέση του. Τον ευχαριστούμε θερμά γι” αυτό με τη βεβαιότητα ότι οι νέοι ταγοί της ΕΚΑ να κάνουν ακόμη περισσότερα προς δόξαν του Αλεξανδρινού Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

One response to “Το ακατόρθωτο που πέτυχε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Σιόκας!”

  1. Nikolas J. Zervoudakis says:

    Συγχαρητήρια για το εργο σας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης