Τον νέο Δήμαρχο της Αγίας Αικατερίνης του Σινά συνεχάρησαν οι μοναχοί της Αγίας Αικατερίνης


 

 

 

Τα συγχαρητήριά τους στο νέο Δήμαρχο της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, Στρατηγό ε.α. Τάρεκ Ανάνι, μετέφεραν στις 28 Αυγούστου οι μοναχοί της Ιεράς Μονής, στην ορεινή αυτή περιοχή της Αιγύπτου.

 

 

Εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανό, αντιπροσωπείας της μοναστικής αδελφότητας, με επικεφαλής τον Δικαίο της Μονής π. Συμεών, τον Σκευοφύλακας π. Μιχαήλ και τον Οικονόμο π. Εφραίμ, μετέφεραν τις ευχές της ελληνορθόδοξης Ιεράς Μονής από την οποία έχει το όνομά της όλη η περιοχή, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

 

 

Παράλληλα, παρουσία και του Συμβούλου της Ιεράς Μονής κ. Αντώνη Καζαμία, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου για το ενδιαφέρον της αιγυπτιακής κυβέρνησης που συνεχώς αναβαθμίζει την όλη περιοχή με σημαντικά έργα όπως είναι η επέκταση του αεροδρομίου της μικρής αυτής πόλης, που έχει συνδέσει άρρηκτα την ιστορία με το μοναστήρι της Αλεξανδρινής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

 

 

Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος κ. Ανάνι ευχαρίστησε για την τιμή, και τόνισε ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μονής.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης