Το όνομα του αξέχαστου Γιώργου Χαλκιά στον β΄ανακαινισμένο όροφο του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου έδωσε η ΕΚΚ, τιμώντας το έργο του


Έναν άνθρωπο που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στα Κοινοτικά πράγματα, και ιδιαίτερα στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου, τον αείμνηστο Κοινοτικό Επίτροπο Γιώργο Χαλκιά, που δεν υπάρχει πια κοντά μας, τίμησε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, δίνοντας το όνομά του στον ανακαινισμένο όροφο του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

 

 

 

Μάλιστα, στο χώρο του Νοσοκομείου βρέθηκαν τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής Καΐρου υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Καβαλή και μάλιστα παρουσία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κας Λαμπρινής Κομίνη, που επισφράγισαν τη συγκινητική αυτή απόφαση.

 

 

 

Συγκίνηση, που δεν πέρασε μόνο στην παροικία, αλλά ακόμη περισσότερο στην οικογένεια του αξέχαστου Γιώργου Χαλκι, οι οποίο ευχαρίστησαν θερμά την ΕΚΚ για την μεγάλη τιμή που επεφύλαξε στον παππού και πατέρα του.

 

 

 

Στο ευχαριστήριο, τα παιδιά και εγγόνια του, γράφουν συγκεκριμένα: 

 

 

 

«Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Κ.Κ

 

Σάς ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας στη μνήμη του πατέρα μας.

 

 

Η σκέψη να φέρει το όνομα »Γεώργιος Χαλκιάς» η ανακαινισμένη πτέρυγα δωματίων του β” ορόφου του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου , τιμά τη μνήμη του, μάς συγκινεί και μάς ευχαριστεί ιδιαίτερα.

 

 

Να προσθέσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας τον εμπνευστή της ιδέας κ. Αντώνη Ιορδανίδη , καθώς και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καβαλή και όλους τους αξιοσέβαστους κυρίους και κυρίες της Κοινοτικής Επιτροπής που συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα».

 

 

 

 

Πηγή: ΝΕΟ ΦΩΣ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης