Μεγάλο ρεπορτάζ από το καϊρινό περιοδικό «Mantiqti» για την υποδοχή του ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, στις 21 Οκτωβρίου


 

 

 

 

Ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο ρεπορτάζ φιλοξενεί το ευρείας κυκλοφορίας καϊρινό αραβόφωνο περιοδικό «Mantiqti», σχετικά με τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου και εκπρόσωποι της Κοινότητας και Σωματείων της παροικίας, καθώς και μέλη του, στον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουΐκ.

 

 

Ο κ. Κουΐκ επισκέφθηκε το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, αποδεχόμενος πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου κ. Νικόλας Βαδής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του ιστορικού σωματείου, Νίκο Κάτσικα, τους οποίους έκανε δεκτούς τέλη Αυγούστου στο Υπουργείο εξωτερικών στην Αθήνα.

 

 

Η εκδήλωση – συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών με μέλη του Ελληνικού Κέντρου και εκπροσώπους σωματείων σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιαστούν διάφορα θέματα της παροικίας, τα οποία άκουσε με προσοχή ο αρμόδιος Υφυπουργός Εξωτερικών.

 

 

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω περιοδικό παρουσιάζει τόσο στην έντυπη έκδοσή του, όσο και στην ηλεκτρονική σελίδα του, πολλές φωτογραφίες από τις συναντήσεις που είχε εκείνη την ημέρα ο κ. Κουΐκ στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά και σε μεγέθυνση στο παρακάτω λινκ ή συνοπτικά μία συλλογή μόνο των φωτογραφιών, στη συνολική φωτογραφία που ακολουθεί αμέσως μετά το λινκ:

 

 

 

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του περιοδικού «Mantiqti»

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης