Το προσκύνημα της Στέλλας Κυριάζη στη Μεγαλόχαρη της Τήνου


 

 

 

 

 

 

Δύναμη άλλη μία φορά για το πολυσχιδές έργο της στην Αιγυπτιώτικη παροικία, και ιδιαίτερα στα Φιλανθρωπικά Σωματεία και το Ελληνικό Γηροκομείο, πήρε η Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας αλλά και Μεγάλη Ευεργέτιδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κα Στέλλα Κυριάζη, με το προσκύνημα που και φέτος με ευλάβεια πραγματοποίησε στην Παναγιά της Τήνου.

 

 

 

 

 

Στον ιερό αυτό χώρο, όπου εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες έρχονται για να ενώσουν τις προσευχές τους για ένα καλύτερο αύριο, η μεγάλη για την προσφορά της Αιγυπτιώτισσα ήρθε και φέτος για να καταθέσει ένα κομμάτι από την ψυχή της και να προσευχηθεί για το καλό και το προσωπικό και οικογενειακό της, αλλά και της παροικίας μας, καθότι όπως πολύ συχνά και εμείς αλλά και όλα τα στελέχη του Ελληνισμού της Χώρας του Νείλου, τήν αποκαλούν «Μάνα» στα σωματεία μας και ιδιαίτερα στην αιγυπτιώτικη νεολαία μας.

 

 

 

 

 

 

Στη Μεγαλόχαρη, αλλά και στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας της Τήνου, η Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας βρέθηκε μαζί με μέλη της οικογενείας της, μεταξύ των οποίων ο αδελφός της κ. Αντώνης Συναδινός.

 

 

 

 

 

 

Αυτό το άναμα του κεριού, της σιγανής αλλά από βάθους καρδιάς προσευχής, η Στέλλα Κυριάζη το συνεχίσει όπου και αν βρίσκεται ως γνήσια Αιγυπτιώτισσα, που σέβεται τα ήθη και έθιμά μας και πάνω από όλα τη θρησκεία μας, όπως και πάντοτε το αποδεικνύει.

 

 

 

 

 

 

Να ευχηθούμε η Παναγιά, η Μεγαλόχαρη της Τήνου, να είναι πάντοτε κοντά της και πάντοτε να σκέπει την Ελλάδα μας, τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό και όλη την οικουμένη.

 

 

 

 

 

 

Το εν λόγω κείμενο αποτελεί και μία δική μας κατάθεση ψυχής, μέσα από το ΠΥΡΑΜΙΣ, με την ολοκλήρωση σήμερα της περιόδου της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, καθώς σε όλες τις εκκλησίες σήμερα,23 Αυγούστου, εορτάστηκε και η Απόδοση της εορτής του Πάσχα του καλοκαιριού, όπως όπως απλά τα αποκαλεί ο λαός μας, τα εννιάμερα από την Κοίμηση της Παναγίας.

 

 

 

 

 

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

 

 

 

 

 

stella kyriazi stin tino 2016 03

 

 

 

 

 

 

stella kyriazi stin tino 2016 05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

 

 

 

 

 

stella kyriazi stin tino 2016 06

 

 

 

 

 

 

 

stella kyriazi stin tino 2016 01

 

 

 

 

 

 

stella kyriazi stin tino 2016 02

 

 

 

 

 

 

stella kyriazi stin tino 2016 07

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης