Ο Στέφανος Ταμβάκης αποχαιρετά τον Ιωάννη Αγιάννογλου, τον ευγενή Αιγυπτιώτη με την σπάνια καλωσύνη…


Διαβάζοντας  στην έγκριτη ιστοσελίδα «Πυραμίς» ότι, «ο αγαπητός σε όλη την καϊρινή παροικία, Ιωάννης Αγιάννογλου, δεν υπάρχει πια…» σκέφτηκα να προσθέσω, ότι ο αγαπητός σε όλους εμάς τους Αιγυπτιώτες που ζούμε «εκτός και εντός των τειχών», Ιωάννης Αγιάννογλου, δεν υπάρχει ανάμεσα μας, πια.

 

Είχα την ιδιαίτερη τιμή και τύχη, να γνωρίσω και να συνεργαστώ με τον ευγενή Αγιάννογλου επί σειρά ετών, για διαφορά παροικιακά θέματα. Οι τότε συναντήσεις και συζητήσεις μας, πάντοτε υπήρξαν ενδιαφέρουσες, ευχάριστες, χρήσιμες και ιδιαίτερα εποικοδομητικές.

Η υπομονή, η ευγένεια και ο μειλίχιος τρόπος του, ήταν αυτά που τόν χαρακτήριζαν και τόν καθιέρωσαν ως ένα ξεχωριστό και ευγενή άνθρωπο και χρήσιμο πάροικο.

  

Η ευφράδεια του λόγου του, η χαρακτηριστική ευστροφία του, σπάνια και δυσεύρετη στους καιρούς μας…

 

Πρόθυμος πάντοτε  να εξυπηρετήσει, να βοηθήσει, να συμμετέχει, να δημιουργήσει και να συμβάλλει όπως και με όποιο μέσο μπορούσε, για το καλό του συνόλου της Καϊρινής – και όχι μόνο – παροικίας, για το καλό του Αιγυπτιωτισμού.

Πάνω από όλα αυτά, ήταν πάντοτε έτοιμος να χαρίσει απλόχερα το πηγαίο ευγενικό χαμόγελο του, σε όλους μας…

Είμαι βέβαιος ότι ο Μεγαλοδύναμος θα τού κάνει τη χάρη, να τόν αφήσει για πάντα να μάς χαμογελά από όπου και εάν βρίσκεται… Άλλωστε, για χρόνια πολλά, εκτός από  το χαμόγελό του, χάριζε και τη μελωδική φωνή του, στον Παντοκράτορα Θεό.

 

Καλό ταξίδι, αγαπητέ μας Ιωάννη Αγιάννογλου…

Δύσκολα θα σέ ξεχάσουμε…

 

Στέφανος Π. Ταμβάκης

Επίτιμος Πρόεδρος ΕΚΑ

τ. Πρόεδρος ΣΑΕ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης