Τον Αντώνη Καζαμία ευχαρίστησαν όλοι οι επιβάτες της ειδικής πτήσης Κάιρο-Αθήνα, που διοργάνωσε με δική του πρωτοβουλία (FOTO,VIDEO)


 

 

 

 

Με πολλούς Έλληνες αλλά και Κυπρίους της Αιγύπτου που ήθελαν να μεταβούν στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου το πρωί η ειδική πτήση από το Κάιρο προς την Αθήνα που διοργάνωσε εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού, ο Κύπριος Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας Αντώνης Καζαμίας.

 

 

Χωρίς να έχει καμία σχέση με τουριστικά πρακτορεία, ο κ. Καζαμίας κατάφερε να μεταφέρει τους εκατό περίπου επιβάτες, για την οποία πτήση είχε τη στήριξη της Ελλάδας αλλά και της Αιγύπτου.

 

 

Οι επιβάτες της ειδικής αυτής πτήσης εξέφρασαν πλαίρια τη χαρά τους που θα επέστρεφαν στην Αθήνα, καθώς οι πτήσεις με την Αίγυπτο έχουν σταματήσει ήδη από τις 19 Μαρτίου.

 

 

 

 

 

 

Για τη στήριξη και συμπαράστασή τους στην τελική επιτυχία του εγχειρήματός του, ο κ. Καζαμίας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό Κώστα Βλάση, στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον Έλληνα Πρέσβη στην Αίγυπτο κ. Νίκο Γαριλίδη και τους Γενικούς Προξένους της Ελλάδας στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, κ.κ. Γιώργο Δασκαλόπουλο και Αθανάσιο Κοτσιώνη, καθώς επίσης και τους Υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου.

 

 

Για την πρωτοβουλία του, συνεχάρησαν τον Κύπριο Αιγυπτιώτη κ. Καζαμία, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Εδμόνδος Κασιμάτης.    

 

 

 

   

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης