ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τον Έλληνα Πρέσβη στην Αίγυπτο Μ. Χρ. Διάμεση τίμησε ο Κυβερνήτης του Ν. Σινά Χάλιντ Φούντα

 

 

 

Για τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλε για την αναβάθμιση και ενίσχυση της παρουσίας του ελληνικού τουρισμού στο Σινά, και ειδικότερα στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά κ. Χάλιντ Φούντα τίμησε τον Έλληνα Πρέσβη στην Αίγυπτο κ. Μιχαήλ Χρήστο Διάμεση, στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

 

 

Το ρεπορτάζ καταγράφει η αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Γιουμ», τονίζοντας ότι ο  Έλληνας Πρέσβης που ολοκληρώνει την αποστολή του στο Κάιρο τον Σεπτέμβριο, εξέφρασε τη χαρά του για την τριετή παραμονή του στην Αίγυπτο και το έργο που προσέφερε.

 

 

Παράλληλα, ο κ. Διάμεσης ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή του Νότου Σινά, Στρατηγό Χάλιντ Φούντα, για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη των τουριστικών πόλεων του Νοτίου Σινά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη μόνιμη υποστήριξη της Περιφέρειας και του ίδιου του Διοικητή στους μοναχούς της Ιεράς Μονής.

 

 

Η τιμητική διάκριση από τον Κυβερνήτη στον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Χώρα του Νείλου απονεμήθηκε παρουσία της Πρέσβεως της Ελλάδας στην Τυνησία κας Παρασκευής Αγγελάτου, του Γενικού Εισαγγελέα Αμπντελ Φατάχ Χέλμι, του Συμβούλου του Αρχιεπίσκοπου Σινά κ. Αντώνη Καζαμία, τον οποίο ιδιαιτέρως ευχαρίστησε ο Διοικητής για τη συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και άλλων επισήμων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *