Τον τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη τίμησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

Έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές της γνήσιας ελληνικής παραδοσιακής μουσικής καθώς και της βυζαντινής μας εκκλησιαστικής παράδοσης, τον Ζαχαρία Καρούνη, τίμησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, στις 14 Νοεμβρίου, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Αλεξανδρινή Πνοή», για να εορτάσει την επέτειο για τα 15 χρόνια από την εκλογή του Αλεξανδρινού Προκαθημένου στον ιεραποστολικό θρόνο του Αγίου Μάρκου.

 

 

 

 

Ο Πατριάρχης Θεόδωρος ευχαρίστησε τον Ζαχαρία Καρούνη που συμμετείχε μέσα από καρδιά του και φυσικά αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, προσφέροντάς του τον Λέοντα του Αγίου Μάρκου, ευχαριστώντας τον που τραγουδά τον Θεό, προτρέποντάς τον πάντα να τραγουδά και να κάνει και τον κόσμο πάντα να τον ακολουθεί στις μελωδίες, μελωδίες, από τις ομορφότερες ελληνικές και πιο  παραδοσιακές, π[ου απέδωσε με συγκινητικό τρόπο.

 

 

Από την πλευρά του, ο Ζαχαρίας Καρούνης υποσχέθηκε στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας ότι θα είναι στο πλευρό του και στον αγώνα της δικαίωσης όλων αυτών των παιδιών της Αφρικής, που δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης