Πρόσκληση στους νέους Καϊρινούς, να συμμετάσχουν στις εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου, της 22ας Ιανουαρίου, απηύθυνε ο Μιχ. Μπίσκος


Τους νέους Καϊρινούς κάλεσε να συμμετάσχουν ενεργά στις επερχόμενες εκλογές της 22ας Ιανουαρίου του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου, ο Πρόεδρος του δραστήριου αιγυπτιώτικου σωματείου της Αθήνας κ. Μιχάλης Μπίσκος.

 

Με μία προσωπική του ανακοίνωση, ο κ. Μπίσκος μεταφέρει τον προβληματισμό του για το μέλλον του ΣΕΚ, «αναζητώντας τον εμπλουτισμό και την ανανέωσή του, με νέο αίμα νεότερων γενεών Καϊρινών. Είναι αναμφίβολα μία δύσκολη προσπάθεια, ιδιαίτερα με την κρίση που επικρατεί, όμως πιστεύουμε ότι αξίζει, για αυτό και χρειάζεται μία ευρύτερη κινητοποίηση από όλους εμάς».

 

Και σε άλλο σημείο, ο Πρόεδρος του ΣΕΚ προσθέτει:

 

«Οι εκλογές του Συλλόγου που έρχονται σε λίγες μέρες, το νέο Δ.Σ. οπωσδήποτε θα πρέπει να στελεχωθεί κυρίως και από αυτή την νεότερη γενιά και η προετοιμασία αυτή, όπως βλέπουμε, ήδη έχει αρχίσει από τώρα. «

 

Η πλήρης ανακοίνωση του Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου έχει ως εξής:

 

 

«Ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου (ΣΕΚ), με ημερομηνία ίδρυσης του τον Μάιο του 1991 στην Αθήνα, έχει ξεπεράσει αισίως τα 24 χρόνια ζωής, χαράσσοντας σε αυτό το διάστημα μία δημιουργική και ανοδική πορεία.

 

Αυτό το γεγονός οπωσδήποτε μάς προβληματίζει και μάς κάνει να σκεπτόμαστε την επόμενη μέρα του Συλλόγου μας, αναζητώντας τον εμπλουτισμό και την ανανέωσή του, με νέο αίμα νεότερων γενεών Καϊρινών. Είναι αναμφίβολα μία δύσκολη προσπάθεια, ιδιαίτερα με την κρίση που επικρατεί, όμως πιστεύουμε ότι αξίζει, για αυτό και χρειάζεται μία ευρύτερη κινητοποίηση από όλους εμάς.

 

Εμείς οι παλαιότεροι έχουμε χρέος να κινητοποιήσουμε τις νεότερες γενιές μας και να τούς παραδώσουμε σταδιακά και υπεύθυνα ό,τι φτιάξαμε σε αυτούς.

 

Ο ΣΕΚ πρέπει και αξίζει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, και δεν αρκεί μόνο να το λέμε, αλλά κυρίως να το πράττουμε.

 

Η ανανέωση θα πρέπει να αρχίσει από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες στις 22 Ιανουαρίου.

 

Εξάλλου η παρουσία τριών νέων υποψηφιοτήτων, που προέρχονται από τις νεότερες γενιές, αυτό μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την αλλαγή που όλοι μας ποθούμε.

 

Το άρθρο αυτό αποτελεί κάλεσμα, σε κάθε νεότερη ή νεότερο Καϊρινό που επιθυμεί να ασχοληθεί με την πορεία του ΣΕΚ.  Έτσι, οι εκλογές του Συλλόγου που έρχονται σε λίγες μέρες, το νέο Δ.Σ. οπωσδήποτε θα πρέπει να στελεχωθεί κυρίως και από αυτή την νεότερη γενιά και η προετοιμασία αυτή, όπως βλέπουμε, ήδη έχει αρχίσει από τώρα.

 

Η ζητούμενη ανανέωση, όπως και να έχει η κατάσταση, κρίνεται όχι μόνο αναγκαία αλλά και απαραίτητη, γιατί σίγουρα στο τέλος θα ωφελήσει μακροχρόνια τον ΣΕΚ.

 

Μιχάλης Μπίσκος

Πρόεδρος του ΣΕΚ»

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης