Τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για τον τουριστικό τομέα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Κάιρο


 

 

 

Μία συνάντηση με τεράστια σημασία για τον τουρισμό των Ελλάδος, της Αιγύπτου και της Κύπρου αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Κάιρο, σε επίπεδο υψηλών αξιωματούχων των τριών Υπουργείων.

 

 

 

Μάλιστα, την Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας κα Έλενα Κουντουρά θα εκπροσωπήσει η Διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου της, η κα Αγγελική Χονδροματίδου, η οποία μάλιστα να σημειώσουμε ότι είναι και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός των αξιωματούχων των τριών στη συνάντηση αυτή στο Κάιρο (που δεν είναι η πρώτη, καθώς έχει προηγηθεί και άλλη στην Αθήνα), είναι να προχωρήσουν όλα τα θέματα που τέθηκαν στο Μνημόνιο Συνεργασίας των τριών χωρών στον ιδιαίτερα σημαντικό τουριστικό τομέα.

 

 

 

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, θα είναι ο τομέας της κρουαζιέρας και το πώς θα υπάρξουν συνεργασίες ανάμεσα στις τρεις χώρες, ο θεματικός τουρισμός με έμφαση που αναμένεται να δοθεί στον εκκλησιαστικό τουρισμό καθώς και άλλα θέματα, που αναμένεται να καθοριστούν σήμερα και αύριο, ενόψει της συνάντησης της Κυριακής.

 

 

 

Να σημειωθεί τέλος ότι μετά από ένα μήνα από σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η Υπουργική συνάντηση στον τομέα αυτό, παρουσία των Υπουργών Τουρισμού των τριών χωρών.      

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης