Τσούγκρισμα του πασχαλινού αυγού από τον ΣΕΑΑΣ, εν πλω, στον ποταμό Νείλο, την Πέμπτη 9 Μαΐου το βράδυ – Oι θέσεις είναι περιορισμένες


 

 

 

 

 

Την εκδήλωση του «τσουγκρίσματος του αυγού», αναβιώνει φέτος ο Σύλλογος Ελλήνων αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, μία εκδήλωση που μάλιστα θα γίνει… εν πλω!

 

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ιστορικός Σύλλογος ΣΕΑΑΣ, την προσεχή Πέμπτη 9 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει τρίωρη κρουαζιέρα, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, στο γνωστό ελληνικό γιωτ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ», που τιμά τα ελληνικά χρώματα στο Νείλο ποταμό.

 

 

Έτσι, και ο ΣΕΑΑΣ, από την πλευρά του, θα τηρήσει το πατροπαράδοτο πασχαλινό έθιμο του λαού μας, και μάλιστα σε ένα ξεχωριστό χώρο, καταμεσίς του ποταμού της Αιγύπτου.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις κρατήσεις των (πολύ περιορισμένων) θέσεων, μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση του ΣΕΑΑΣ:  

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Αγαπητά μας Μέλη, Χριστός Ανέστη!

 

 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής ανακοινώνει στα αγαπητά μέλη του και όλη την παροικία ότι την προσεχή Πέμπτη 9 Μαΐου, και από ώρας 7 έως 10 το βράδυ, διοργανώνει για πρώτη φορά την εκδήλωση του τσουγκρίσματος τ’ αυγού στο Νείλο ποταμό.

 

 

«Όχημά» μας, το υπέροχο γιωτ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ», που με το προσωπικό του, θα φροντίσει να περάσουμε τρεις αξέχαστες πασχαλινές ώρες «εν πλω», τσουγκρίζοντας τα πατροπαράδοτα κόκκινα αυγά.

 

 

Οι κρατήσεις των θέσεων για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα μπορούν να γίνουν στη Γραμματέα του Συλλόγου μας, κα Βασιλική Χαραλάμπους, στο τηλέφωνο 01061389462.

 

 

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες.

 

 

Χρόνια πολλά σε όλη την παροικία!

 

 

Εκ του ΔΣ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης