ΣΑΕ: YALLA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ


 

Yalla και ξαναβρεθήκαμε!!!

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνάντησης της Νέας Γενιάς Αιγυπτιωτών τον Μάιο του 2022  διοργανώθηκε τo δεύτερο «Yalla να βρεθούμε» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, μια υπέροχη χορευτική βραδιά από την Επιτροπή Νέας Γενιάς του Συνδέσμου μας.

 

 

 

 

Αιγυπτιώτες πρώτης και δεύτερης γενιάς αλλά και φίλοι μας με τις οικογένειες τους συναντηθήκαμε στο φιλόξενο εντευκτήριο του Συνδέσμου. Η Αγγελική από την ομάδα Disco ball απασχόλησε με δημιουργικά παιχνίδια τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν το παιχνίδι και οι παιδικές φωνούλες, τα χαμογέλα και τα γέλια τους γέμισαν το χώρο.

 

 

 

 

Η Κατερίνα, μας ξεσήκωσε όλους με το χορό της κοιλιάς, ο Dj Δημήτρης με τις μουσικές επιλογές του σκόρπισε το κέφι και όλοι χορέψαμε στους ρυθμούς disco και αιγυπτιακών τραγουδιών. Απολαύσαμε το φαγητό και τα γευστικά εδέσματα του Ρέντα και της ομάδας του.

 

Όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρεθήκαμε όλοι μαζί, είδαμε φίλους, γνωρίσαμε νέους φίλους, χορέψαμε, διασκεδάσαμε και δώσαμε υπόσχεση να συναντηθούμε σύντομα.

 

 

 

 

Συγχαρητήρια αξίζουν για την οργάνωση στην Επιτροπή Νέας Γενιάς, την Έφορο Μ. Μιχαηλίδου, τον Συνέφορο Β. Ζουέ που προσέφερε το ποσό για τα έξοδα της χορεύτριας, τα μέλη του Δ.Σ. Ε. Κοσσένα, Δ. Δημητρίου και Μ. Κανταρτζόγλου, αλλά και τα μέλη της επιτροπής Ρ. Καλομοίρη και Ε. Μιχαηλίδου.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν, μικρούς και μεγάλους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε επιτυχία η βραδιά.

 

Σας περιμένουμε όλους στο Yalla Volume 3!

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης