ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ευχές του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής Αθήνας προς τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό, για γρήγορη ανάρρωση από το πρόσφατο ατύχημα

 

 

 

Τη γρήγορη ανάρρωση και την επιστροφή στο θεάρεστο έργο του, εύχεται προς τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό, ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής (Αθήνας», μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη ο σεβάσμιος 84χρονος Ιεράρχης, πέφτοντας από κενό, μέσα στο χώρο του μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης.

 

 

 

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος επισημαίνει προς τον Αρχιεπίσκοπο Σιναίου κ. Δαμιανό:

 

 

 

«Ο Πρόεδρος κ. Νικόλας Βαδής, τα μέλη του Δ.Σ., όλα τα μέλη του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής, καθώς και όλοι οι Αμπετειανοί ανά τον κόσμο, είμαστε πνευματικά μαζί σας αυτήν την ώρα και κάθε λεπτό, από την στιγμή που μάθαμε για το ατυχές συμβάν, την πτώση και τον τραυματισμό σας.

 

 

 

Πνευματικέ μας πατέρα, Σεβασμιώτατε Αρχιεπίσκοπε Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανέ, ευχόμεθα γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο θεάρεστο έργο σας.

 

 

 

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, κύριον Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, για την άμεση δραστηριοποίηση του επιτελείου του στην μεταφορά του Αρχιεπισκόπου από το Σαρμ Ελ Σέιχ στο Κάιρο, την εισαγωγή του στο Στρατιωτικό Νοσοκομείου του Καΐρου και τις οδηγίες που έδωσε στο Νοσοκομείο για την παροχή κάθε φροντίδας στον Αρχιεπίσκοπο».

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *