Ελληνικό θέατρο για πρώτη φορά στο Ντουμπάι, με το έργο «Μπαμπάδες με Σαντιγύ», με τα έσοδα για το Ίδρυμα «EMFASIS»


Ελληνικό θέατρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, και μάλιστα για έναν συγκινητικό σκοπό: Ένας από πιο σημαντικούς Οργανισμούς που αποσκοπούν στην στήριξη των συνανθρώπων μας, το ίδρυμα EMFASIS, θα παρουσιάσει στις 7 Ιουνίου την καταπληκτική ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «Thespis Greek Theatre Group», με το έργο «Μπαμπάδες με Σαντιγύ», με τα έσοδα να προορίζονται για την EMFASIS FOUNDATION!

 

Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα τους, μαθαίνουμε ότι η «EMFASIS» είναι το πνευματικό δημιούργημα μιας ομάδας Ελλήνων πολιτών, μόνιμων κατοίκων του εξωτερικού, το οποίο υλοποιείται από μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων και πλαισιώνεται από εθελοντές, με σκοπό να προσφέρουν την απάντηση τους στις ανθρωπιστικές ανάγκες του Ελλαδικού χώρου, που βιώνει μία από τις πιο βαθιές κοινωνικο-οικονομικές κρίσεις στην ιστορία του.

 

Μέσα από τον πολιτισμό λοιπόν, η «EMFASIS» δίνει τη δική της απάντηση στα προβλήματα τόσων συνανθρώπων μας, που βιώνουν στην Ελλάδα. Σε αυτούς θα καταλήξουν και τα έσοδα της παράστασης αυτής.

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ

 

Πρόκειται για ένα έργο με καυστική σάτιρα της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο, με απίθανες καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τον θεατή να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

 

Η υπόθεση της παράστασης: Ο Πάτερ φαμίλιας είναι ετοιμοθάνατος αλλά οι γιοι και οι νύφες του καταστρώνουν κι όλας σχέδια πως θα μοιράσουν και πως θα επενδύσουν το βιός του «μακαρίτη». Και γίνεται η Μεγάλη Σφαγή. Ποιος θα φάει τα πιο πολλά, ποιος θα εξαπατήσει τον άλλον. «Επί πτωμάτων» για το χρήμα «Ο θάνατος σου η ζωή μου, η ανέλιξη μου κι η καταξίωσή μου». Απόπειρα φόνου! Τυμβωρυχία! Ανατριχιαστικά πράγματα συμβαίνουν στο έργο. Οι ήρωες είναι αμοραλιστές, κυνικοί, χωρίς συνείδηση, χωρίς αισθήματα ταμένοι όλοι στο μεγάλο στόχο: το χρήμα. Αυτό το κοινωνικό καρκίνωμα οι συγγραφείς το περνούν μέσα από το φίλτρο μιας πανέξυπνης φάρσας με αστυνομική πλοκή, με μαύρο χιούμορ και έναν καταιγισμό από ξεκαρδιστικές ατάκες.

 

Σάββατο, 7 Ιουνίου στις 4:30 μ.μ., στην τοποθεσία Centrepoint Theatre, DUCTAC, Mall of the Emirates, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

 

babades me santigy 01

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης