Σαουδική Αραβία: Απευθείας επικοινωνία εγκαθιδρύει ο Βασιλιάς Αμπντουλάχ με τους υπηκόους του μέσα από ιστοσελίδα


Άμεση επικοινωνία με τον βασιλιά της χώρας τους μπορούν να έχουν, όπως φαίνεται, οι πολίτες στη Σαουδική Αραβία, αρκεί να είναι χρήστες του internet.

 

Η επικοινωνία με τον πρώτο πολίτη της χώρας μπορεί να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας Tawasol («Επικοινωνία»), η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν εντολής του βασιλιά Αμπντουλάχ, με στόχο, σύμφωνα με την εφημερίδα Saudi Gazette, να λαμβάνει τα παράπονα, τις ιδέες και τις προτάσεις των υπηκόων του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα «οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τον βασιλιά για οποιεσδήποτε ελλείψεις στις υπηρεσίες που προσφέρει η κυβέρνηση και να αναλαμβάνουν δράση προς όφελος όλου του λαού».

 

Όπως σχολιάζει το BBC, η Σαουδική Αραβία έχει μια δύσκολη σχέση με τον internet. Ενώ η χώρα παρουσιάζεται ως μια τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία όπου εκατομμύρια πολιτών χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους το internet, τη ίδια στιγμή απαγορεύεται η πρόσβαση σε χιλιάδες ξένες ιστοσελίδες, με την αιτιολογία ότι διαφθείρουν τα ήθη των Σαουδαράβων.

 

Πηγή: BBC, www.e-go.gr

2 responses to “Σαουδική Αραβία: Απευθείας επικοινωνία εγκαθιδρύει ο Βασιλιάς Αμπντουλάχ με τους υπηκόους του μέσα από ιστοσελίδα”

  1. Μουσσα says:

    Υπάρχει ενα ορθογραφικό λάθος στην λεξη επικοινωνία η οποία είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες. Η λέξη τελειώνει με l και όχι n

  2. Νίκος Κάτσικας says:

    Ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση της λέξης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης