Σαουδική Αραβία: Απευθείας επικοινωνία εγκαθιδρύει ο Βασιλιάς Αμπντουλάχ με τους υπηκόους του μέσα από ιστοσελίδα


Άμεση επικοινωνία με τον βασιλιά της χώρας τους μπορούν να έχουν, όπως φαίνεται, οι πολίτες στη Σαουδική Αραβία, αρκεί να είναι χρήστες του internet.

 

Η επικοινωνία με τον πρώτο πολίτη της χώρας μπορεί να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας Tawasol («Επικοινωνία»), η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν εντολής του βασιλιά Αμπντουλάχ, με στόχο, σύμφωνα με την εφημερίδα Saudi Gazette, να λαμβάνει τα παράπονα, τις ιδέες και τις προτάσεις των υπηκόων του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα «οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τον βασιλιά για οποιεσδήποτε ελλείψεις στις υπηρεσίες που προσφέρει η κυβέρνηση και να αναλαμβάνουν δράση προς όφελος όλου του λαού».

 

Όπως σχολιάζει το BBC, η Σαουδική Αραβία έχει μια δύσκολη σχέση με τον internet. Ενώ η χώρα παρουσιάζεται ως μια τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία όπου εκατομμύρια πολιτών χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους το internet, τη ίδια στιγμή απαγορεύεται η πρόσβαση σε χιλιάδες ξένες ιστοσελίδες, με την αιτιολογία ότι διαφθείρουν τα ήθη των Σαουδαράβων.

 

Πηγή: BBC, www.e-go.gr

2 responses to “Σαουδική Αραβία: Απευθείας επικοινωνία εγκαθιδρύει ο Βασιλιάς Αμπντουλάχ με τους υπηκόους του μέσα από ιστοσελίδα”

  1. Μουσσα says:

    Υπάρχει ενα ορθογραφικό λάθος στην λεξη επικοινωνία η οποία είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες. Η λέξη τελειώνει με l και όχι n

  2. Νίκος Κάτσικας says:

    Ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση της λέξης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης