Τ. Κουΐκ: «Ως πρώην ΥΦΥΠΕΞ, στηρίζω την πρωτοβουλία της Σ. Ζαχαράκη, να επισκεφτεί τα ελληνικά σχολεία Καΐρου»


 

 

 

Την στήριξή του στην πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας της Ελλάδας κας Σοφίας Ζαχαράκη να επισκεφτεί τα ελληνικά σχολεία του Καΐρου, αμέσως μετά την άφιξή της στην Αίγυπτο όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στα Θυρανοίξια του ναού του Αγίου Κωνσταντίνου, εξέφρασε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουΐκ.

 

 

Ο κ. Κουΐκ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Κάιρο για να τιμήσει με την παρουσία του το ιστορικό γεγονός για την αιγυπτιώτικη ομογένεια, αποδεικνύει ότι βρίσκεται διαχρονικά – και μετά τη λήξη της υπουργικής του θητείας – στο πλευρό του Ελληνισμού της Χώρας του Νείλου.

 

 

Την υποστήριξή του αυτή κατέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σε σχόλιό του, αναφορικά με την σχετική είδηση του ΠΥΡΑΜΙΣ περί της επίσκεψης Ζαχαράκη σε Αχιλλοπούλειο και Αμπέτειο.

 

 

Μάλιστα, ο πρώην ΥΦΥΠΕΞ και γνωστός στο πανελλήνιο από τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, τόνισε με σημασία ότι αυτή είναι και η πρώτη επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας στα ελληνικά σχολεία του Καΐρου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό.

 

 

 

 

 

One response to “Τ. Κουΐκ: «Ως πρώην ΥΦΥΠΕΞ, στηρίζω την πρωτοβουλία της Σ. Ζαχαράκη, να επισκεφτεί τα ελληνικά σχολεία Καΐρου»”

  1. Alfred says:

    Για τους συνταξιούχους που περιμένουν και 5 μήνες για να λάβουν μία σύνταξη τι έκανε τέσσερα χρόνια;
    Ποια τα έργα του;
    Από λόγια….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης