Ο Μανόλης Σιγάλας απέσυρε την υποψηφιότητά του ως Κοινοτικός Επίτροπος στις εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου της 6ης Απριλίου


Εννέα είναι πλέον οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου της 6ης Απριλίου, καθώς ο κ. Μανόλης Σιγάλας απέσυρε την υποψηφιότητά του για τη μία από τις τέσσερις (4) θέσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής, με επιστολή του που απέστειλε στην ΕΚΚ.

 

Με την επιστολή του, ο κ. Σιγάλας καταγγέλει την τακτική όσων επιδαυλίζουν την εσωτερική ένταση «που δεν στηρίζεται σε αντιπαράθεση ιδεών αλλά σε προσωπικές επιδιώξεις και κατηγορίες».

 

«Θεωρώ πως δεν νοείτε να θέλει κάποιος να συμμετέχει σε κοινωφελές οργανισμό και να λασπολογεί τους έχοντες την ίδια πρόθεση, αντί να παρουσιάζει κάποιο πρόγραμμα σκέψεων και πράξεων», επισημαίνει.

 

Και τέλος, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι αποσύρεται για να στηρίξει ακόμη πιο ενεργά την υποψηφιότητα των νέων κυρίων Αιγυπτιωτών που έχουν θέσει τον εαυτό τους στην ετυμηγορία της παροικιακής σημερινής κάλπης.

 

 

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μανόλη Σιγάλα προς την ΕΚΚ έχει ως εξής:

 

 

«Κάιρο,  4/4/2014

 

Προς τον Πρόεδρο της ΕΚΚ και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

 

Απευθύνομαι προς όλους σας σήμερα , κατόπιν ωρίμου σκέψεως για να ανακοινώσω την απόφασή μου να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις εκλογές της 6ης Απριλίου 2014.

Η απόφασή μου αυτή, αν και ήταν αναμενόμενη από μερικούς, δεν έχει καμία σχέση με τον φόρτο της εργασίας μου ή τις υποχρεώσεις μου.

Μέρος της επαγγελματικής επιτυχίας του κάθε ανθρώπου είναι η σωστή κατανομή του χρόνου του και διαβεβαιώνω τους πάντες πως γνωρίζω καλά να  ελέγχω τον χρόνο μου και τις υποχρεώσεις μου.

Η βασική αιτία που με κάνει να λάβω αυτή την απόφαση είναι πως θεωρώ ότι θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας και η δίκαια επιδιωκόμενη αλλαγή των προσώπων της Κ.Ε. προς νεότερα, θα μπορέσει μόνο να γίνει, αν δώσουμε εμείς οι νεότεροι το παράδειγμα, πως βάζουμε πίσω το «εγώ» μας για το καλό του συνόλου.

Πιστεύω πως με το να αποσυρθώ, οι νέοι που θα συνεχίσουν, θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να ψηφιστούν και την ίδια στιγμή θεωρώ πως η ένταση που για πρώτη φορά δημιουργήθηκε μετά από πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, και που δεν στηρίζεται σε αντιπαράθεση ιδεών αλλά σε προσωπικές επιδιώξεις και κατηγορίες , απέχουν από τον τρόπο που θα ήθελα να διεξαχθεί μία υγιής εκλογική αναμέτρηση.

Θεωρώ πως δεν νοείται να θέλει κάποιος να συμμετέχει σε κοινωφελές οργανισμό και να λασπολογεί τους έχοντες την ίδια πρόθεση, αντί να παρουσιάζει κάποιο πρόγραμμα σκέψεων και πράξεων.

Εύχομαι η πράξη μου να έχει απήχηση στο να σκεφτούν ώριμα οι ψηφοφόροι και να διαλέξουν το καλύτερο.

Ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα να ευχηθώ στους νέους σε ηλικία καλή επιτυχία και στους μεγαλύτερους περισσότερη ηρεμία και ομόνοια!

Θα είμαι πάντως κοντά στην ΕΚΚ και στην προσπάθεια που γίνεται.

                                                                                                                                Εμμανουήλ Μ. Σιγάλας

ΥΓ. Παρακαλώ να διαβαστεί στη ΤΓΣ.»

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης