ΣΑΕ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ


 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δύο γιορτινά Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (24/12) και της Πρωτοχρονιάς (31/12) στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

 

Η ανακαινισμένη αίθουσα «γέμισε» από πολλά μέλη και φίλους μας, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και χόρεψαν με την μαγευτική μουσική του Garo. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ελληνικά, ευρωπαϊκά και φυσικά και τα αγαπημένα μας αιγυπτιακά τραγούδια, με τις μελωδίες να μας ταξιδεύουν, ενώ τα μεσάνυχτα όλοι μαζί με μια φωνή τραγουδήσαμε τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα – Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

 

 

 

 

Φυσικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων συνέβαλαν τα μέγιστα ο Ρέντα και το επιτελείο του, καθώς με τα υπέροχα μενού που είχαν ετοιμάσει, φρόντισαν να καλύψουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών ανεβάζοντας για ακόμη μία φορά τον πήχη.

 

Το «παρών» στο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν έδωσαν μέλη από την Ένωση των εκ Σουδάν Ελλήνων μαζί με τον Πρόεδρο τους κ. Χ. Θεοχαρίδη, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμφανίστηκε η αγαπημένη μας Κατερίνα με τον παραδοσιακό Αιγυπτιακό Χορό της.

 

 

 

 

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων παραμένει ενεργός και αυτό αποδεικνύεται και από τις επιτυχίες των εκδηλώσεών του, καθώς στις περισσότερες εξ αυτών το εντευκτήριό του είναι γεμάτο, όπως συνέβη και στα δύο γιορτινά Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (24/12) και της Πρωτοχρονιάς (31/12).

 

 

 

Ευχαριστούμε τον Έφορο της Επιτροπής Εκδηλώσεων κ. Γ. Μαρκουλή και την ομάδα του που ακατάπαυστα εργάζεται με ζήλο και όλους τους εθελοντές για τις όμορφες βραδιές. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις και όσους ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας και τους στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για το Νέο Έτος.

Καλή χρονιά!

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης