ΣΑΕ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ «ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ»


Στις 14 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων παρουσιάστηκε εκδήλωση αφιέρωμα στην ελληνική επιθεώρηση με θέμα «Βίρα τις Άγκυρες» με παρουσίαση, οργάνωση και επιμέλεια του Πάνου Κατέρη, ηθοποιού – σκηνοθέτη. Εκλεκτοί καλεσμένοι έμπειροι ηθοποιοί του είδους λάμπρυναν με την παρουσία τους οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Νέλλη Γκίνη, Νανά Δόμβρου, Δέσποινα Τσολάκη, Βαρβάρα Κυρίτση και Κώστας Βενετσάνος. Την τεχνική επιμέλεια και τη μουσική συνοδεία είχε ο Τάκης Σφακιανόπουλος.

 

 

 

Η εκδήλωση περιλάμβανε σύντομη ιστορία της επιθεώρησης, τραγούδια από επιθεωρησιακά νούμερα  και βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από διάσημες παραστάσεις.

Παρευρίσκονταν επίσης στην αίθουσα οι: Κοσσένας Φίλιππος, επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων – Βαγής Βασίλης, επίτιμος Πρόεδρος των Αποφοίτων Αβερωφείου Σχολής Αλεξανδρείας – Πεκλάρη Τούλα, Πρόεδρος των αποφοίτων Γυμνασίου Μανσούρας – Μαρκουλής Γιώργος, Πρόεδρος Ισμαηλίας και Κάβουρας Δημήτριος, εκπρόσωπος του κ. Γ. Χρυσουλάκη, Γενικού Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

 

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Μιχαηλίδης απένειμε ευχαριστήριο τιμητικό δίπλωμα στον Συγγραφέα και Ηθοποιό Γιώργο Γεωργίου για την πολυετή προσφορά του στην επιθεώρηση και στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, το βιβλίο του Ν. Νικηταρίδη «Αιγυπτιώτες και Κινηματογράφος».

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης