Συλλυπητήρια πολλών επωνύμων για την απώλεια Ανδρ. Μαυρομάτη σε Χαραλάμπους και Καζαμία


 

 

 

Όλον τον Απόδημο Ελληνισμό συγκλόνισε ο απρόσμενος θάνατος ενός τόσο αγαπητού στελέχους της αιγυπτιώτικης παροικίας στο Κάιρο, του αξέχαστου Προέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου Ανδρέα Μαυρομάτη.

 

 

Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που πολλοί επώνυμοι ήταν αυτοί που επικοινώνησαν από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας του θλιβερού νέου με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Καΐρου της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητας κ. Παντελή Χαραλάμπους και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Καζαμία για να τους εκφράσουν τη μεγάλη θλίψη τους.

 

 

Να σημειωθεί ότι μηνύματα παρουσίασαν ο Κύπριος Επίτροπος Φώτης Φωτίου, μεταφέροντας τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η Υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος και ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός.

 

 

Επίσης, όλες οι διπλωματικές και παροικιακές αρχές στην Αίγυπτο εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.

 

 

Την ίδια στιγμή, οι κ.κ. Χαραλάμπους και Καζαμίας δεχτήκανε πολλά συλλυπητήρια μηνύματα και από τους Πρέσβεις που συνεργάστηκαν επί μακρόν με τον αξέχαστο Αιγυπτιώτη, και μεταξύ αυτών από τον Έλληνα Πρέσβη στην Τουρκία κ. Μιχάλη Χρήστο Διάμεση που είχε υπηρετήσει στο Κάιρο, καθώς από τον Κύπριο Πρέσβη στην Ιαπωνία κ. Χάρη Μορίτση.

 

 

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Κυπριακής Αδελφότητας δέχτηκαν τα συλλυπητήρια της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητος κας Μαίρης Φορμόζη, της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, μέσω της επίσης Κυπρίας Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΚΑ κας Μαίρης Παυλίδου, του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου μέσω του Προέδρου του Νικόλα Βαδή, ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου μέσω του Προέδρου του Γιώργου Χαγιάτ, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ελληνίδων Κυριών Ηλιουπόλεως «Μαρία η Αιγυπτία» μέσω της Προέδρου του Ευαγγελίας Θηραίου, το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο Καΐρου μέσω του Προέδρου του Αντώνη Διαμαντίδη, η Μεγάλη Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Μεγάλη Ευεργέτιδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κα Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη και άλλοι επώνυμοι αλλά και πολλοί ανώνυμοι, που δε θα ξεχάσουν ποτέ τον αξιαγάπητο Ανδρέα Μαυρομάτη.   

       

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης