Τα Καλιστεία του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου, θα φιλοξενήσει το «Palm Royale Soma Bay» των Αιγυπτιωτών Κυριάζη


Μία ακόμη διεθνή διοργάνωση, τα επίσημα κοινά Καλιστεία του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου, θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο «Palm Royale Soma Bay» των Αιγυπτιωτών Κυριάκου και Στέλλας Κυριάζη.

 

Στις 11 Σεπτεμβρίου, θα λάμψουν τα φλας απάνω στις 14 πιο όμορφες γυναίκες των τριών αυτών βορειοευρωπαϊκών χωρών, σε μία μεγάλη εκδήλωση, που θα αναδείξει την Miss Benelux 2015, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών μέσων μαζικής ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη.

 

Το γεγονός αποτελεί μία ακόμη μεγάλη απόδειξη για την καταξίωση με την οποία περιβάλλει το μοναδικό αυτό πολυτελές ξενοδοχείο της Ερυθράς Θάλασσας, με τα κρυστάλλινα νερά σε μία παραλία που εκτείνεται σε πάνω από 1,5 χιλιόμετρα, εκεί όπου μεσουρανεί η ελληνική σημαία, μαζί με την αιγυπτιακή, στο χώρο αυτό που επισκέπτονται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα καλύτερα resort σε όλη την Αίγυπτο.

 

Η εν λόγω πολιτική του «ανοίγματος» του ξενοδοχειακού συγκροτήματος σε χώρο παγκόσμιων πολιτιστικών εκδηλώσεων και αθλητικών διοργανώσεων γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή του κ. Γιώργου Πάλλη, ο οποίος διοργάνωσε και το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kitesurfing, που έγινε ποτέ στην Αίγυπτο, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.

 

Αυτό όμως αποτελεί και την τρανή απόδειξη του τί μπορεί πράγματι να πετύχει η αιγυπτιώτικη ομογένεια, όπου μέσα από επιχειρηματικές δράσεις, διακρίνεται παγκόσμια.

 

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΙΣΤΕΙΩΝ

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση της διεξαγωγής των Καλιστείων BENELUX 2015 στο «Palm Royale Soma Bay» στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου, ανακοινώθηκε επίσημα ήδη από τις 2 Μαΐου σε μεγάλη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Βέλγιο, στο Κάστρο “De Pinte”.

 

Η διοργανώτρια Στέφανι Μορίλ μίλησε για το σημαντικό γεγονός της φετινής διοργάνωσης στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά και για την περσινή νικήτρια κα Κατρίν Σαρλότ Ζεν.

 

Οι 14 φιναλίστ θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου, με αποκορύφωμα τη μεγάλη βραδυά της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου θα στεφθεί η νέα Βασίλισσα της ομορφιάς για τις χώρες Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο για το 2015.

 

Την ευθύνη της διοργάνωσης στα Καλιστεία, έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Πάλλης, με τη θερμή συμπαράσταση των Υποδιευθυντών του διεθνούς φήμης ξενοδοχείου κ.κ. Χριστόφορου Μανώλη και Μάνου Νιοτάκη.

 

 

miss benelux 2015 01

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης