Συναντήσεις του Υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ, τόσο με Χρήστο Καβαλή όσο και Νικόλα Βαδή, στις 7 Ιανουαρίου, στην Αθήνα


 

 

 

 

Δύο από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής παροικίας στο Κάιρο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, Χρήστο Καβαλή, και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, Νικόλα Βαδή, έκανε διαδοχικά δεκτούς, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ.

 

 

Ένα από τα κοινά θέματα που ο ΥΦΥΠΕΞ συζήτησε, στις συναντήσεις που είχε μαζί τους, ήταν το πώς μπορεί έτι περαιτέρω να βελτιωθεί η κατάσταση αναφορικά με την πρόσκληση ενδιαφέροντος εκ μέρους του ελληνικού κράτους για τους εκπαιδευτικούς που τυχόν επιθυμούν να αποσπαστούν στην Αίγυπτο. Και υποσχέθηκε να θέσει και πάλι το θέμα στην αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας κα Τζούφη, για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

 

 

Παράλληλα, ο κ. Βαδής ζήτησε τη στήριξη του κ. Κουΐκ στην προετοιμασία της Α΄ Παγκόσμιας Αμπετειάδας.

 

 

Τέλος, ο κ. Καβαλής προσκάλεσε τον Υφυπουργό να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις με τα θυρανοίξια του Αγίου Κωνσταντίνου Καΐρου, στις 7 και 8 Ιουνίου.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης