Επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πραγματοποίησε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης


Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επισκέφθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, επικεφαλής μεγάλης επιχειρηματικής αποστολής.

 

Ο Κύπριος Πρόεδρος έφτασε στο Άμπου Ντάμπι και από εκεί στο Ντουμπάι.

 

Κατά την άφιξη του στο Ντουμπάι, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετέβη στο Μεγάλο Τέμενος, όπου βρίσκεται ο τάφος του Ιδρυτή του Έθνους, Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan.

 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, χαιρέτησε το Επιχειρηματικό Φόρουμ, που διοργάνωσαν τα Εμπορικά Επιμελητήρια Κύπρου και Ντουμπάι και στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός Κυπρίων επιχειρηματιών.

 

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Αεροδρομίων του Ντουμπάι και Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή των Αερογραμμών Emirates, Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της εταιρείας ανάπτυξης γης Εmaar, κ. Abdullah Lahaj.

 

Τον Πρόεδρο συνόδευαν ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 

Ο Κύπριος Πρόεδρος είχε σειρά επαφών με κρατικούς και οικονομικούς παράγοντες στο Αμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι.

 

Συναντήθηκε επίσης με τον Διάδοχο του Θρόνου του Άμπου Ντάμπι, με τον οποίο υπέγραψε διμερή Συμφωνία και Μνημόνια Συναντίληψης.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης