Διαψεύδει η Disneyland ότι έχει σχέδιο να δημιουργήσει στην Αίγυπτο το πρώτο θεματικό της πάρκο στην Μ. Ανατολή


Η Disneyland διέψευσε το γεγονός ότι έχει συμπεριλάβει στα σχέδιά της το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός θεματικού της πάρκου στην Αίγυπτο. Το θέμα είχε προκύψει από δηλώσεις του Αιγυπτίου Υπουργού Ανάπτυξης ο οποίος είχε προβεί σε σχετικές δηλώσεις που αναμετέδωσαν τα ΜΜΕ.

 

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Walt Disney Company έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην εφημερίδα «Αλ Αχράμ», αναφέροντας ότι ο εν λόγω Οργανισμός βρίσκεται πάντοτε σε σκέψεις για να αναπτύξει τις δραστηριότητές του, σε οποιοδήποτε μέρος, αλλά συγκεκριμένα για την Αίγυπτο δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο».

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ:

 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, αποτελεί η δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης της Αιγύπτου, Ashraf Salman, ότι ο διεθνής οργανισμός έχει αρχίσει να σκέφτεται να κατασκευάσει ένα θεματικό πάρκο στην Αίγυπτο, όπως προφανώς αυτά που υπάρχουν στο Παρίσι, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και όπου αλλού στον κόσμο.

 

Αν προχωρήσει η πρόταση αυτή, τότε θα πρόκειται για την πρώτη Disneyland σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και φυσικά τη Μέση Ανατολή.

 

Οι δηλώσεις του Αιγύπτιου Υπουργού φιλοξενήθηκαν σε ρεπορτάζ του Αιγυπτιακού Πρακτορείου Ειδήσεων ΜΕΝΑ και οι οποίες αναμεταδόθηκαν από την ηλεκτρονική έκδοση της «Αλ Αχράμ».

 

Οι δηλώσεις του κ. Ashraf Salman έγιναν κατά τη διάρκεια παρουσίασης ενός live Disney show και το οποίο παρουσιάζεται στις 18 Νοεμβρίου (και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου) στο «Cairo International Convention Centre».

 

«Το να παρουσιάζεται ένα show για την Disney στην Αίγυπτο, είναι ένα γεγονός που περνάει σε όλον τον κόσμο το μήνυμα αλλά και στους ξένους επενδυτές ότι η Αίγυπτος είναι ασφαλής και (με) σταθερή (οικονομία).»

 

Σύμφωνα πάντως με την «Al Ahram», δεν εντοπίστηκε κανένας υπεύθυνος από τον διεθνή Οργανισμός«The Walt Disney Company» που να επιβεβαιώσεις τις προθέσεις της εταιρείας να βάλει στα μελλοντικά της σχέδια τη δημιουργία ενός τέτοιου θεματικού πάρκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης