Υποψήφιος Σύμβουλος Αθήνας (στην 6η Δημοτική Κοινότητα), ο Αλεξανδρινός Αιγυπτιώτης Γιώργος Φλωρεντής


Ένα από τα δυνατά στελέχη του Ελληνισμού της Αλεξάνδρειας, ο κ. Γιώργος Φλωρεντής, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα και να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς, θέτει ευατόν στην ετυμηγορία των πολιτών της Αθήνας ως υποψήφιος Σύμβουλος.

 

Όπως γράφει μάλιστα ο ίδιος ο κ. Φλωρεντής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, «η Ανοιχτή Πόλη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τού έκαναν την ιδιαίτερη τιμή, να τον συμπεριλάβουν ως ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ 6Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (Κυψέλη- Άνω Κυψέλη- Πλατεία Αττικής- Βικτώρια- Αγ. Παντελεήμονας- Αγ. Νικόλαος- Πλατεία Αμερικής) του Δήμου της Αθήνας».

 

Επί χρόνια Σύμβουλος του Προέδρου του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Στέφανου Ταμβάκη και τώρα Σύμβουλος σε θέματα ομογένειας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιώργος Φλωρεντής έχει προσφέρει πολλά στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό. Η προσφορά του αυτή αποτελεί και την πιο γνήσια παρακατηθήκη να συνεχίσει άοκνα το έργο του και για τους πολίτες της Αθήνας, που πραγματικά έχουν ανάγλη τέτοια στελέχη και δη Αιγυπτιώτες.

 

Τις πιο θερμές ευχές του ΠΥΡΑΜΙΣ για Καλή Επιτυχία στον Γιώργο Φλωρεντή στην αναμέτρησή του με τις δημοτικές κάλπες της Αθήνας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης